„Sunt micul vrajitor…”


Versurile unei melodii B.U.G. Mafia sunau cam asa: „Sunt micul vrajitor, / Vorbesc de pe covor…”… asta mi-a venit in gand in legatura cu emisiunea Romanii au talent. Totul a pornit de la emisiunea Happy Hour difuzata saptamana trecuta cand ma uitam intamplator la emisiune si erau personalitati care isi spuneau parerile despre Adrian Tutu, castigatorul showlui. Una dintre personalitati era Horia Moculescu care isi exprima admiratia fata de Adrian Tutu, dar deodata au intrat in direct cu Mihai Traistariu care a spus ca A. T. nu merita sa castige acest premiu pentru ca ceea ce face el nu este muzica… acest lucru m-a enervat la culme si va spun sincer ca nu imi place cum canta Traistariu, nu imi pasa mie ca poate face 8 octave o data, poate face si cate octave nu exista pentru ca tot nu imi pasa… pur si simplu nu imi place cum canta.

Adrian Tutu este cel mai demn de castigul acestui premiu, astfel va aduc si argumentele mele:

  • este singurul care s-a prezentat cu creatia proprie in concurs
  • a stiut sa isi prezinte momentul incat sa placa publicului

Desi vocea, dupa cum ar spune unii, vocea nu prea l-a ajutat mie mi-a placut si vocea lui care a fost potrivita pentru genul de muzica pe care il canta, dar precum suntem romani nu se putea ca cineva sa fie deacord cu juriul… Unii ar spune ca Adrian a castigat doar pentru ca a cantat o melodie hip hop, deci le place tinerilor, altii ar spune ca a impresionat cazul lui.

Acum spun de ce nu au castigat cei de pe locul 2 si 3. Ar fi cam asa: Narcis nu a meritat deoarece incepuse sa guste celebritatea si incepuse sa se creada prea prea, plus de asta el a mintit cand a spus ca nu a luat cursuri de canto deoarece el este elev al Liceului de Arta George Apostu din Bacau, ciudat nu? Stiu asta deoarece si eu sunt din Bacau si am cunostinte in acel liceu.

„Baiatul care spala masini”, scuzati dar nu imi aduc aminte cum il chema, nu merita sa castige deoarece se putea observa direct lipsa de profesionalism a acestuia.

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s