Totul e în regulă… până acum


Ceea ce am scris ultima dată pe blog s-ar putea să vă fi şocat sau să vă fi amuzat, depinde cum aţi luat cele scrise acolo şi vă pot spune pe cuvânt că totul este adevărat, iar până în acest moment nu am păţit nimic.

Iniţial eram „pornit” către prima secţie de Poliţie să depun o plângere, ca mai apoi să se facă constatări, iar în cazul unui atac al „respectivului”, necunoscut, să se purceadă la identificarea lui, iar în cazul în care se dovedeşte a fi o tentativa de omor ar fi fost pedepsită cu închisoare de la 7 ani jumătate până la 12 ani, din minimele cunoştinţe pe care le am.

Înainte de a mă adresa unui organ al legii m-am gândit să cer mai multe informaţii unui cunoscut care lucrează ca criminalist. I-am cerut un sfat, el trecând prin mai multe funcţii până să ajungă la cea actuală, el mi-a sugerat să nu depun plângere deoarece nu se poate dovedi nimic până la un eventual atac sau a unei noi intervenţii a anonimului.

Am procedat aşa cum am fost sfătuit şi surpriză că nu am mai fost contactat de anonim, aştept să treacă mai mult timp până să mă calmez şi să mă asigur că totul este în regulă deoarece eu sunt mai… nesigur.

Până acum totul este în regulă, de acum urmează să văd cum vor decurge „treburile”, iar dacă totul se va termina cu bine, vă garantez că la următorul apel primit, fie în glumă, fie în serios de acest gen voi proceda prin depunerea unei plângeri care s-ar putea solda cu o anchetare penală pentru cel ce m-a sunat.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s