Jocuri 3d 2012


Dacă ultima dată v-am recomandat jocurile cu Ben 10, de această dată vă recomand jocuri 3d 2012. Aceste jocuri nu sunt altceva decât ultimele jocuri 3d lansate în ultima perioadă, multe dintre ele fiind dedicate anului care a început şi multe dintre ele fac referire la cunoscutul film 2012 care face referire la terminarea calendarului maiaş pentru a contura sfârşitul lumii din anul 2012.

Ceea ce îmi place la aceste jocuri 3d este că impresionează prin claritatea lor, făcând orice jucător să rămână impresionat de evoluţia tehnologiei dacă au jucat jocuri care au fost lansate acum câţiva ani, nu mai mult de cinci ani. Cu atât impresionează mai mult aceste jocuri, cu cât dacă ne gândim la succesul primelor jocuri 3d lansate care numai succes nu poate fi numit deoarece primele jocuri nu întruchipau decât nişte personaje care sunt alcătuite din cuburi care se rotesc şi pe alocuri se observau umbrele acelor personaje, astfel încât la momentul apariţiei lor au fost considerate o evoluţie impresionantă a tehnologiei, despre care se spunea în acea perioadă că vor face ca sfârşitul oamenilor să atragă şi să facă „sfârşitul” să se apropie, dar se pare că nimic nu s-a adeverit şi se pare că s-a ajuns până la punctul în care jocurile 3d au ajuns să se poată compara cu realitatea şi să o imite foarte bine, atât de bine încât unii au căzut şi au rămas în ea, nu s-au mai putu deconecta de la ea şi au avut un sfârşit tragic.Mă refer la sinuciderile regăsite printre primii dependenţi de jocuri 3d.

Revenind la jocuri 3d 2012, nu vă pot spune prea multe, decât să le jucaţi şi să vă faceţi o părere despre ele. Părerea mea despre aceste jocuri este foarte bună, dar dacă aveţi vreo obiecţie sau dacă găsiţi ceva ce nu vă place la aceste jocuri, vă aştept să împărtişiţi cu mine şi cu toţi cei ce citesc acest blog printr-un comentariu.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s