Perioada de înflorire a demagogiei


Mă amuz uitându-mă în ultima perioadă la TV, văzând cerinţele celor de la UDMR sau UNPR mă bufneşte un hohot de râs de care nu pot scăpa repede.

Probabil deja aţi înţeles la ce mă refer, în cazul în  care nu aţi înţeles vă explic. Să fiu puţin amuzant, aş spune că se „negociază noul prim ministru”. Pentru ca opoziţia să fie de acord ei impun tot felul de cerinţe aberante. Printre toate acestea se regăsesc foarte multe care denotă gradul demagogiei lor şi nivelul lor de idioţenie. Sunt cereri aberante, precum revenirea la grilele de salarizare dinaintea recesiunii, ceea ce este imposibil şi ne-ar face rău tot nouă.

Oare dobitocii ăia nu îşi dau seama ce zic? Părerea mea este că fac orice pentru încă un vot şi uite aşa ajung la conducere tot felul de indivizi inapţi. La fel au ajuns la conducere şi alţii, folosindu-se de sacoşele, umbrele, găleţi, pixuri, rulete şi restul.

 

Până aici ar fi totul ok, dar după cum arată noul cabinet se anunţă groază mare. La prima vedere a listei am rămas uluit. Pornind de la primul ministru şi continuând cu toţi membrii Cabinetului… Este posibil să mă înşel în unele cazuri, dar în unele cazuri sunt sigur.

Despre noul prim ministru nu ştiu ce să zic… încă. Exceptând funcţiile pe care le-a ocupat în trecut, mi se pare un nou „Boc”. Mă refer la marionetă.

 

Numai bine!

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s