O nouă „criză financiară mondială”. Scenariul perfect!


Observ în ultimele zile la TV şi în presă un nou val de ştiri care anunţă o nouă criză financiară mondială. Eu aş spune că e scenariul perfect pentru noi reduceri de salarii şi creşteri ale preţurilor. Bugetarii trebuie să primească înapoi câteva procente care li s-au luat anii trecuţi din salarii, dar cred că nu li se va da bine ceva înapoi şi iar li se va lua altceva, le dau ca să aibă de unde să le ia.

Nu ştiu cât le va mai merge şi politicienilor să se folosească de tehnica de manipulare psihologică a degradeului pentru a ne conduce şi a impune taxe, pentru a creşte preţurile şi a face tot ce vor cu noi. Am ajuns într-o perioadă în care omul nu mai are nicio valoare. Problema este că omul s-a obişnuit cu acest lucru şi nu reacţionează, oamenii sunt distruşi de stres şi nu mai au timp să gândească. Dacă până acum ceva timp oamenii aveau curajul să reacţioneze la orice măsură luată, se pare că aproape toţi oamenii au fost reduşi la tăcere. Ce e de făcut? Nu am o rezolvare a acestei probleme, dar şi dacă aş avea-o ar fi de prisos pentru că lupt cu forţe incombatabile din anumite puncte de vedere.

O nouă criză financiară mondială ar fi premisa perfectă pentru a creşte din nou stresul la nivel mondial şi pentru a mai scăpa de o serie de oameni. Tind să cred că acesta este scopul crizei financiare, înlăturând orice teorie a conpiraţiei sau orice altă ipoteză cu privire la criza financiară.

Cam atât de data asta şi poate mai bine pe data viitoare!

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s