Meciuri live online HD


In aceasta perioada se desfasoara Campionatul European de Fotbal (EURO 2012) in Polonia si Ucraina si toti microbistii cauta sa vada meciuri live online hd, dar putini gasesc un rezultat satisfacator pentru cautarea lor. Desi sunt foarte multe siteuri care difuzeaza meciuri online, putine dintre ele ofera posibilitatea de a vedea meciurile live la calitate hd.

Pentru a vedea un meci online la calitate inalta trebuie sa aveti niste criteria, simple, dar care cu siguranta dau rezultate mult peste asteptarile voastre. In primul rand trebuie sa vedeti bitrate-ul transmisiunii, calitatea transmisiunii crescand proportional cu cresterea bitrate-ului. Un alt criteriu pentru a gasi meciuri online live de calitate inalta este analizarea tuturor streamurilor (transmisiunilor) disponibile, deoarece printre ele pot fi si de calitate inalta, dar si de calitate foarte proasta, tocmai de aceea trebuie studiate toate pentru a va asigura ca nu pierdeti nimic. O ultima remarca, cautati streamurile care nu cer instalarea unui program mai putin cunoscut pentru a vedea meciurile, ci alegeti-le pe acelea care folosesc VLC Media Player, Sopcast sau Flash Player pentru ca acestea sunt mult mai sigure.

Va urez vizionare placuta si bafta echipei voastre favorite.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Meciuri live online HD&8221;

  1. E adevarat ca daca un bitrate mare inseamna si imagine de calitate, dar nu necesar o transmisiune de calitate. Cand serverul este aglomerat, de exemplu la un meci de interes, atunci vor aparea multe intreruperi in receptionarea semnalului. De preferat este sa se foloseasca un program de streaming cu buffer, ca SopCast sau Torrent stream. Problema e ca pe SopCast nu prea mai gasesti meciuri pentru ca sterg feedurile imediat.

    Apreciază

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s