Animalele in viata noastra


Prezenta unor animale de companie langa noi este benefica, chiar daca de cele mai multe ori nu ne dam seama si ne ajuta din punct de vedere emotional, psihologic si social. Animalele sunt foarte destepte si iubitoare, te fac sa te atasezi de ele si sa le tratezi ca pe un membru al familiei tale, sau ca pe un prieten bun, de al carui suport ai nevoie.
Prezenta unui animal in viata noastra, ne face sa fim mai deschisi, mai sensibili, mai optimisti. Ele te atrag in jocul lor, cand se transforma in mici bufoni si ai parte de un joc plin de viata, deconectant, ce are ca rezultat rasul binefacator. Animalele ne sunt prieteni neconditionati, ne fac sa ne simtim importanti si nu cer in schimb decat mangaiere, atentie si multa dragoste. Au un rol important in formarea caracterului si personalitatii copiilor, invatandu-i sa fie responsabili si independenti, deoarece trebuie sa le acorde atentie, sa le ingrijeasca, sa le hraneasca.
Prezenta lor a dat rezultate uluitoare in terapia bolnavilor, in tratarea si vindecarea unor boli, uneori, chiar unde medicina traditionala a dat gres. Nu conteaza ca animalul tau de companie este un caine, o pisica, un hamster, un papagal, o testoasa, un porcusor, prin iubirea si fidelitatea lui iti ofera sentimentul de prietenie, caldura, afectiune, de care ai nevoie.
Copiii adora animalele si implicit jocurile cu acestea, iar in jocurile online cu animale, ei gasesc o varietate de modalitati in care sa isi testeze imaginatia si creativitatea. Pot sa cunoasca aici animale preistorice, disparute, cum sunt dinozaurii si prin joc sa afle mai multe despre modul lor de viata, despre comportamentul lor. Se pot juca cu animalele din jungla, fara teama si vor constata ca sunt haioase daca le privesti si te joci cu ele din fata calculatorului. Maimutele, elefantii, ursii, lupii, reptilele, toate sunt prietenoase si te invita sa li te alaturi la joaca.
Jocurile cu animale sunt accesate in general de copiii mici. Ele sunt amuzante, placute, haioase. Cele mai cautate jocuri din aceasta tema, fiind jocurile cu ferme de animale, unde ai grija de animale, cultivi gradina, iar la final vinzi productia zilnica.
Jocurile cu animale sunt educative, instructive, te ajuta sa ai rabdare, te invata sa devi mai responsabil. Ele sunt captivante, datorita intamplarilor hazli, datorita imaginilor sugestive, colorate. Copiii isi pot manifesta emotiile si sentimentele fata de animale si chiar isi pot alege un animal preferat.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s