„11 ani de minciuni şi durere”


După cum mulţi dintre voi probabil ştiţi, azi, 11 septembrie 2012 se aniversează 11 ani de la atentatele teroriste care au vizat Turnurile Gemene. Au trecut 11 ani de minciună, în care familiile celor morţi în atentate nu au aflat nimic, iar durerea lor a crescut mai mult cu fiecare zi. 

Deşi unii m-ar crede nebun, eu nu pot crede ipoteza prezentată oficial în ceea ce priveşte atentatele de la 11 septembrie, tind să cred că în spatele acestor atentate se află serviciile secrete americane, iar scopul lor a fost unul bine stabilit: atacarea Afganistanului. (Mi-am mai expus o dată părerea pe blog în această privinţă în articolul Conspiraţia dărămării Turnurilor Gemene, dar de această dată dezvolt puţin subiectul.)

Cauzele atacării Afganistanului ar fi multe, dar nici una nu prezenta un motiv pentru a porni un război, aşa că s-a recurs la aceste presupuse atacuri teroriste pentur începerea războiului. Unul dintre motive este acela că Afganistanul este primul stat din lume producător de opium (click pe link pentru mai multe informaţii; linkul duce către Wikipedia în limba engleză deoarece informaţiile sunt mai complexe decât materialul în limba română, dar dacă nu înţelegeţi engleză, vă poate fi de folos şi materialul în română). Opiumul este un drog căutat pe piaţa neagră, iar acest lucru prezintă pentru afgani un mod de a-şi câştiga existenţa, implicit concurând piaţa de desfacere a americanilor. Alte motive ar fi actele teroriste pe care le-ar face insurgenţii talibani, dar şi alte motive .

După cum s-a anunţat publicităţii, liderul al-Qaida, organizaţia teroristă responsabilă de atacurile 9/11, a fost omorât pe 2 mai 2011, dar nici în această informaţie nu se poate avea încredere. În presa de specialitate(conspiraţii) se susţine că el nici nu ar fi existat, cu atât mai mult, după moartea lui nu au apărut fotografii relevante care să dovedească capturarea şi omorârea sa, existând doar o fotografie în care nu e foarte sigur că este el.

Condoleanţe celor ce şi-au pierdut persoane apropiate în atentat.

În ceea ce priveşte veridicitatea atacurilor, există mai multe dovezi că ele au fost simulate, dar aici mă opresc. Căutaţi şi în alte surse, documentaţi-vă şi vă veţi da seama că este ceva putred la mijloc, ceva nu se leagă.

Pace!

Reclame

5 gânduri despre &8222;„11 ani de minciuni şi durere”&8221;

  • Fiecare crede ce vrea, dar este posibil ca oficialii Statelor sa fi stiut de aceste atacuri.
   Inca ceva, daca urmaresti imaginile atentatului, fii atent la culoarea flacarilor in momentul impactului. Acelea sunt (ar trebui sa fie) flacari produse de kerosen. Daca nu stii ce culoare au flacarile produse de kerosen, cauta si compara imaginile. Ceva pare ciudat, nu.
   In plus, martorii oculari ai atentatului au declarat ca inainte de impact s-au auzit cateva bubuituri puternice(explozii), asta cu cateva secunde inainte de impact.
   Nu trebuie sa mai citez fizicienii care au spus in nenumarate randuri ca numai niste explozii controlate puteau daramana Turnurile Gemene, cu atat mai mult, in molozul ramas s-au descoperit urme de explozibil(supertermit nanostructurat) si napalm.
   Mi se pare suspect atacul concomitent indreptat catre Pentagon care ar putea fi interpretat ca un mijloc de distragere a atentiei.

   In fine, tragic este ca in atentat au murit atatea persoane nevinovate, indiferent de cum s-a ajuns in aceasta situatie.

   Apreciază

  • Inca ceva… acum ma studiam exploziile provocate de bombele cu napalm si seamana, la fel, flacarile pe care le produc.
   Interesant este ca flacarile pe care le produc bombele cu napalm sunt capbaile sa topeasc otelul!

   Apreciază

 1. Sigur e o minciuna monstruoasa … personal doar dupa criterii intuitive ( nu toti avem la indemana date tehnice … culmea sunt inginera fara loc de munca de multi ani din cauze … teroriste hehehe) am presupus ca este un scenariu chiar neintelegand exact scopul; in mintea mea naiva era o invitatie la o lume care, atentionata de terorism sa isi puna serios mintile la treaba sa inteleaga cauza … teroristilor, si sa gaseasca solutia … multumesc de detalii tehnice gen culoarea flamei …. care cu ochiul lui bunica e din filme de science ficcion, cand un avion darama o cladire de asemenea anvergura …unde ? nu in cartierul ferentari … cinismul criminal a depasit orice limita; daca tot suntem efemeri cel putin sa nu plecam ignoranti din planeta pe care am locuit-o … biata planeta sa fie in asa hal locul care adaposteste specia de barbari … ce eroare sa fim in posesia tehnologiei fara Licenta de Buna Utilizare !

  Apreciază

  • Adaug ca si eu m-am bazat pe mijloace intuitive, chiar unele cu baze speculative, iar rezultatul poate fi vazut mai sus.
   In ceea ce priveste scopul acestui atac, eu il gasesc unul foarte clar, inceperea razboiului in Afganistan, asa cum am spus mai sus, Afgansitanul fiind atacat datorita productiei mari de Opium pe care o inregistreaza anual, stricand afacerile magnatilor americani pe piata neagra a drogurilor. Repet, nu sunt decat niste conspiratii despre care oricine poate crede orice.
   Ipoteza pe care o evoci tu, fumul din filme SF si altele, presupune atacul unor aviaoane hologramice, ceea ce eu consider imposibil datorita numarului mare de martori.

   Apreciază

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s