„De unde sa inveti sa faci SEO spam”


In cercetarile mele SEO am ajuns la analizarea SEO a saiturilor romanesti cunoscute, ma refer la cele mai cunoscute ziare de stiri online, care detin si posturi de televiziune si ziare in tiraj. Am ajuns la concluzia ca ele profita de autoritatea pe care o au domeniile lor si fac SEO spam.

Uitandu-ma putin la meta taguri si la H tags mi-am dat seama ca studierea acestor pagini e cea mai buna metoda de a invata sa faci SEO spam. Nu am chef de glume, o spun pe bune. Daca m-as apuca de un site si as folosi descrierile si tagurile si tehnicile SEO onpage pe care le folosesc ei, imi este garantat o pozitie buna in Sandbox…

Pe langa toate aceste am observat ca ziarele acestea folosesc tehnici SEO violente, brutale. Spre exemplu sunt rezultatele la BAC care sunt foarte cautate la timpul lor, ei se apuca de optimizat pagini cu o luna inainte pentru a obtine ceva trafic, trafic care le-ar putea aduce bani. Eu asta o consider o tehnica brutala de optimizare, mai ales ca rezultatele nu sunt publicate imediat, ci dureaza ceva timp pana ca acestea sa apara pe saituri, aici intrand in vedere si ceva ce tine de bunul simt si respectul fata de vizitatorii saiturilor, dar asta putinora dintre ei le pasa, avand in vedere toate reclamele plasate dobitoceste.

Atat de data asta. Nu prea mai am timp sa scriu, ma cultiv. M-am pus serios pe citit si chiar imi place… Ciudat, nu? 🙂

Reclame

2 gânduri despre &8222;„De unde sa inveti sa faci SEO spam”&8221;

    • Nu sunt ei mari specialisti, dar isi permit sa faca atatea pentru ca au fonduri colosale ce pot fi investite in promovarea saiturilor, de aici tot tupeul lor si toata zarva asta.
      In plus, repet, au domenii cu autoritate mare, astfel incat isi permit sa copie articole de pe alte saituri si sa ajunga pe prima pagina instant.

      Apreciază

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s