De ce Samsung vinde cele mai multe tablete din lume


Foarte recent se pare ca Samsung a lasat in urma colosul Apple, in lupta pentru vanzarea celor mai multe tablete. Cum au reusit acest lucru si care este cea mai noua serie de tablete samsung, aflati in randurile ce urmeaza.

Un mare atu pentru Samsung in batalia cu Apple, este pretul produselor pe care le produce si le vinde. Daca la Apple tabletele sunt cu adevarat calitative insa nu prea ieftine, cei de la samsung au incercat sa gaseasca solutia unei tablete ieftine. Sa nu credeti insa ca au renuntat la dezvoltare si performanta doar pentru a produce mai ieftin.

Samsung incearca sa minimizeze costurile de productie cat mai mult, insa nu prin realizarea unor tablete slabe calitativ ci prin adaosul mai mic per produs. Cum reusesc insa cei de la Samsung sa aiba profit si vanzari imense cu tot cu adaosul mic de care vorbeam?

Simplu. Prin saturarea pietei cu foarte multe modele de tablete ieftine, pentru a satisface diferite cerinte ale clientilor. Daca Apple prodce doar un singur produs care nu poate indeplini cerintele si mofturile tuturor utilizatorilor de tablete, samsung face acest lucru. Are tablete de diferite dimensiuni, tablete cu functii personalizate, tablete mai usoare, mai grele, mai simple, mai complexe, cu o camera mai buna, cu o mai buna redare a fisierelor video s.a.m.d

Promiteam in inceput si cateva cuvinte despre cea mai noua serie de tablete samsung. Seria poarta numele de Samsung Galaxy Tab 2 sub al carei auspiciu avem lansate doua noi tablete: Samsung Galaxy Tab 2 10.1 si 7.0.

Desi pretul celei dintai este cu doar un euro mai mic fata de cel al iPa2 2(400E), tableta isi merita banii prin functiile complexe pe care le indeplineste. Nici despre cea de-a doua nu putem spune lucruri rele. Tableta este conceputa mai ales pentru cei mai grabiti care au nevoie de lucruri putin mai simple pentru ca timpul nu le permite sa se complice.

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s