Betonul amprentat – soluția cea mai bună și ieftină


Nu am scris foarte multe despre mine pe acest blog, dar de această dată voi dezvălui un detaliu despre mine. Eu locuiesc la casă și am și o curte destul de mare. De ceva timp tot caut soluții pentru a-mi pava curtea.

Deoacamdată ”pavajul” constă în niște pietriș care schițează zonele în care va fi pavajul. Am tot căutat soluții, dar încă nu m-am hotărât. La început am vrut să pavez cu pavelele tradiționale, dar un vecin a avut o experiență neplăcută cu acestea, după ce a investit omul în pavele și în montarea lor, la un an s-a trezit că ele se dezintegrează, pur și simplu se făceau bucăți, se erodau, totul transformându-se într-o grămadă de resturi colorate, pe alocuri observându-se urme din ceea ce au fost acele pavele. Aceasta m-a făcut să mă gândesc la o altă soluție pentru pavarea curții.

La un moment dat mă gândeam să aleg un pavaj din beton, simplu, fără alte complicații. Credeam că este cea mai sigură și ieftină soluție de moment, dar problema este că betonul simplu este cam inestetic, din punctul meu de vedere, așa că mi-am continuat căutarea și am găsit, în fine, o soluție ieftină, durabilă și foarte estetică – betonul amprentat.

Deși am văzut în multe locuri beton amprentat, sincer, nu am fost interesat de el și nu i-am dat nicio importanță, dar interesându-mă pe la un specialist, un prieten care e inginer în construcții, m-am decis că betonul amprentat este soluția cea mai bună pentru a-mi pava curtea. Am găsit și o firmă de beton amprentat Bucuresti care îmi va pava curtea. Am studiat deja oferta lor și mi-am ales matrița și culoarea pe care o voi folosi pentru pavajul curții mele.

Calitățile incontestabile ale betonului amprentat sunt completate de un preț mic,în comparație cu alte metode de pavare. În același timp, betonul amprentat este foarte ușor de întreținut, curățându-se foarte ușor cu soluții pe bază de ulei.

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s