Online-ul românesc


Niciodată nu am înțeles de ce sunt atât de răi românii. Nu spun asta că aș fi eu un mare binefăcător, care îi ajut pe toți pe gratis ș.a.m.d. Românii sunt răi din natura lor, de când se nasc și până mor. Sunt răutăcioși, egoiști, invidioși, nu acceptă să își vadă un semen care trăiește mai bine decât ei pentru că spun că nu și-a câștigat poziția corect, că i-a păcălit, tot felul de prostii de genul ăsta. Niciodată nu auzi un român apreciindu-și un semen, enumerându-i calitățile și recunoscând că a ajuns așa pentru că a depus un oarecare efort pentru care își merită respectul. Nu știu dacă peste tot în lume este așa, dar în online-ul românesc se pot vedea multe. Toate caracteristicile românilor enumerate mai sus , în special, dar și altele. Rareori gășești un om întreg care să nu fie hater și să se comporte normal, să nu fie răutăcios și să îi respecte pe ceilalți.

Recent am început să citesc mai multe bloguri, ce e drept, nu sunt foarte cunoscute, dar au câțiva cititori. Pornind de la autorii lor, până la ultimul cititori, pe toți îi vezi contrându-se, înjurându-se, jignidu-se, ironizându-se, rareori poți citi niște replici serioase, la subiect.

Ăsta este online-ul românesc, cu rele și bune. Nu știu cât va merge în ritmul ăsta, dar așa e de când a apărut și așa, cred, va și sfârși.

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s