Vacanța pe care n-o voi uita niciodată


Încă îmi aduc aminte vacanța pe care am făcut-o cu prietenii mei în urmă cu 2 ani. Atunci am vizitat mai multe obiective turistice din zona Sinaiei și după asta ne-am cazat timp de 4 zile într-o cabană din Sinaia.

În cele 4 zile am schiat, am băut vin fiert, ne-am distrat și ne-am bucurat cu toții de timpul pe care l-am petrecut împreună. Prietenii mei cu greu au reușit să fie convinși să vină la munte pentru că sunt foarte friguroși și se deplasează foarte greu, așa cum sunt și eu uneori, de altfel.

După  ce am reușit să îi conving să vină într-o excursie la munte, m-am apucat de căutat informații despre stațiuni și ce am mai putea vizita și am hotărât să mergem la Sinaia. Am găsit cazare Sinaia, am făcut rezervare și nu ne-a mai rămas decât să stabilim obiectivele turistice pe care le vom vizita și nu ne-a rămas decât să ne facem bagajele și să plecăm la drum.

În Sinaia am vizitat Castelele Peleș și Pelișor, casa memorială a lui George Enescu, Casinoul din Sinaia, Mănăstirea Sinaia și casa de vânătoare Foișor.

Prima zi și a doua le-am petrecut vizitând obiectivele turistice anterior mențioante și ne-au rămas două zile în care ne-am distrat schiind și bătând la pas pădurile din zonă. Zăpada și avertizările de avalanșă ne-au obligat să nu ajungem acolo unde ne propusesem, din păcate.

Această vacanță, în care am ales cazare Sinaia, a fost prima vacanță pe care am petrecut-o cu toți prietenii mei. Am mai fost la mare cu unii din ei, dar întotdeauna au fost câțiva care să se eschiveze și să își caute tot felul de scuze pentru a nu veni cu noi în vacanță.  Nu știu cum am reușit atunci că îi conving pe toți să vină , sincer, dar e bine că ne-am distrat și am petrecut așa cum am dorit.

Dacă aveți de ales unde să vă faceți vacanța la munte, vă recomand să căutați cazare în zona Sinaia deoarece este o zonă unde aveți ce vedea și vă puteți distra, în plus, prețurile în zonă sunt foarte mici în comparație cu prețurile practicate în alte stațiuni mult mai cunoscute din România.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s