Automobilele se devalorizează în timp


Mă tot uit de o perioadă pe siteurile de nișă auto, mai exact pe cele de anunțuri auto și caut mașini. Deocamdată nu am o sumă de bani special alocată acestui lucru, mă aflu în faza de început, studiez piața și caut oferte de care aș putea profita.

Tot caut anunțuri auto în presa de specialitate și pe siteurile de specialitate și văd mașini foarte bune, de lux chiar, la prețuri la fel de bune. Comparând prețurile cu care se vând aceste automobile acum cu prețurile de achiziționare al acestora, s-ar putea să rămâi impresionat și s-ar putea să observi o devalorizare foarte mare a automobilelor. Spre exemplu, un automobil cumpărat acum 4 ani, cu puțini kilometri la bord poate fi cumpărat și cu un sfert față de prețul inițial. Este impresionant, dar, totuși, se pot găsi explicații acestor explicații. Majoritatea mașinilor bune, dacă le pot numi așa, sunt echipate cu motoare cu cilindree mare, implicit acestea au un consum foarte mare de combustibil și cum astăzi toți suntem îndreptați către economisirea de bani, aceste automobile nu sunt decât un „consumator inutil de resurse”.

Soluția unei probleme de genul acesta nu rămâne decât scoaterea lui la vânzări auto și căutarea unei persoane interesate în a-l cumpăra, iar după vânzarea automobilului se poate începe căutarea unui automobil mai economic.

Deci, devalorizarea automobilelor este o expresie tot mai comună în zilele noastre, vânzătorii de automobile sunt dispuși să negocieze prețul și pentru a-și vinde mașinile scad din prețuri.

Vrei sa afli mai multe despre asigurarea casco? Iata un articol util: asigurarea casco – avantaje.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s