Se anunță un nou update de mari proporții


Deocamdată nu există destule informații despre noul update al algoritmului de căutare Google, dar dacă acesta se va face în forma în care se speculează acum că va fi urmările vor fi dezastruoase. Pe scurt, Google a anunțat prin blogul Webmasters Central că site-urile care sunt promovate prin advertoriale vor fi penalizate, implicit siteurile care postează articole cu link-uri vor fi penalizate.

Deocamdată a fost doar un avertisment, fără reacții din partea bloggerilor(cei mai cunoscuți pentru postarea de advertoriale) și webmasterii care dețin site-uri promovate prin advertoriale.

Să fim serioși, majoritatea siteurilor mari, inclusiv cele care aparțin marilor agenții de presă sunt promovate prin advertoriale, dar și siteurile mici sunt promovate tot prin advertoriale, deci urmările unui astfel de update ar putea fi dezastruoase.

 

Aștept alte informații și vă țin la curent.

Voi ați resimțit vreo urmare în SERP în ultima perioadă?

 

Reclame

4 gânduri despre &8222;Se anunță un nou update de mari proporții&8221;

 1. Daca vor fi sanctionate site-urile promovate prin advertoriale cat si cele care promoveaza advertoriale pai atunci foarte multe dintre site-urile prezente pe google vor avea de suferit.Si cum isi dau ei seama care este promovare si care este un link normal plasat intr-un articol.bine ma gandesc ca au ei o metoda de a afla asta dar cate greseli nu vor fi oare.

  Apreciază

  • Este simplu. Sa luam spre exemplu un site de jocuri. Sa spunem ca este apreciat si primeste linkuri de pe bloguri in advertoriale, totul natural, nimic platit.
   Nu toate linkurile au aceeasi ancora si nu toate sunt dofollow.

   Situatia se schimba daca siteul este promovat prin advertoriale, linkurile au ancore targetate si sunt aproape toate dofollow.

   Totusi, candva va fi facut acest update, iar siteurile de SEO pe .com afirma ca acesta deja a avut loc acolo. Sper sa ajunga cat mai tarziu in .ro si sa nu faca ravagii. 🙂

   Apreciază

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s