Tableta de 18 inci de la Dell


Nu am mai scris niciodată pe blog despre device-uri, programe software sau altele, așa că m-am hotărât să inaugurez deschiderea unei noi categorii, Tehnologie, iar primul articol din această categorie va fi despre tableta de 18 ce va fi lansată de către Dell.

Dell a anunțat zilele acestea o nouă lansare, tableta XPS 18 all-in-one, o tabletă de dimensiuni mari – 18 inci. Dell nu prezintă XPS 18 all-in-one ca o tabletă, ci spun că este un „device hibrid”, adică un device ce poate fi folosit atât ca tabletă, cât și ca laptop. Deocamdată nu se cunosc detalii tehnice despre acest device, știindu-se doar că va fi echipat cu o unitate de stocare SSD, iar procesul ce echipează acest device este furnizat de Intel. Se așteaptă informații tehnice detaliate în zilele următoare.

Încă ceva despre această tabletă… nu este cea mai mare lansată în acest moment pe piață, ea fiind mai mult un răspuns pentru tableta de 20 de inci lansată de cei de la Sony. De asemeni, Panasonic a prezentat publicului o tabletă prototip de 20 de inci în luna ianuarie a acestui an.

Vă țin la curent cu noile informații despre Dell XPS 18 All-in-one.

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s