Românii au talent Sezonul 3 – Impresii


M-am hotărât cu greu după ce am văzut emisiunea Românii au talent – Sezonul  3 să scriu un articol cu impresia pe care mi-a făcut-o această emisiune. Pe scurt, nu este una bună, sunt dezgustat de modul în care cei de la ProTV promovează retardații, oamenii fără talent, iar pe cei talentați îi ignoră, difuzând doar câteva imagini de pe scenă cu ei, eventual și câteva imagini dinainte de intrarea în scenă și câteva imagini după ce aceștia părăsesc scena.

În acest sezon al emisiunii apar din ce în ce mai mulți oameni care n-ar avea ce căuta acolo, oameni lipsiți de orice talent și, în plus, cu unele probleme mintale. Un exemplu relevant este Mihaela, aia de-a cântat melodia Nicoletei Guță, „Hammm!… Hammmm! Haaam un băiețel!”. Aia chiar avea niște probleme mintale, nu mai vorbim de cel care o însoțea, nu-mi aduc aminte cum îl chema. Mie mi-a fost milă de acei oameni și nu cred că ProTV trebuia să facă atâta caz pentru o nimica toată.

M-a impresionat povestea femeii care dansa step, dar m-a derajat pentru că a primit trei de da, doar povestea m-a sensibilizat, dar momentul ei a dovedit că nu prea știe să danseze. Dacă tot am început să mă „iau” de momentele din acest sezon Românii au talent, continui prin a prezenta momentul care mi-a atras atenția cel mai mult, în același timp, lăsându-mă „gură-cască”: tipul care a intrat în scenă ca un om beat, având „Pușka Vodka” în mână și prefăcându-se că este beat. Recunosc, pe mine a reușit să mă păcălească și cred că a reușit să îi păcălească și pe membrii juriului și pe Smiley și Bartoș, oricum a dansat foarte bine, cu atât mai mult l-a ajutat intrarea pe care și-a făcut-o.

Aștept și următorele părți din acest sezon, cred că de acum vor mai fi prezentate și alte talente care merită să fie premiate. Sper ca de această dată să nu câștige un om care face trucuri ieftine așa cum s-a întâmplat sezonul trecut.

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Românii au talent Sezonul 3 – Impresii&8221;

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s