Nebunia domeniilor .pw


Ieri au început să apară pe un forum de webmasteri, Arenaweb.ro(deși e plin de puști, mai sunt și oameni „întregi”) mesaje din partea mai multor persoane care stau la vânătoare de domenii .pw. Sunt care și-au cumpărat mai mult de 20 de domenii cu această extensii, unii chiar se laudă că au primit oferte deja și cred că vor face mare lucru cu aceste domenii, deși eu nu cred asta.

E posibil să mă înșel, nimic nu este exclus, dar domeniile .pw vor fi ca și cele .co, la prezentarea lor s-a făcut mare tam-tam, o prescutare a .com, .co e cel mai bun domeniu etc etc. La fel va fi și cu professional web-ul. În spatele relansării domeniilor .pw stă cineva care are chef să facă profit deoarece aceste domenii erau ccTLD-ul unei insule din Pacific, Palawu, parcă, iar acum au fost relansate sub numele de PW = Professional Web.

Nu știu cât de professional va fi web-ul cu aceste domenii, dar nu le văd un viitor foarte lung. Vor fi căutate doar de cei care doresc neapărat un nume de domeniu și toate extensiile sunt luate, dar nu văd de ce ai cumpărat jijiepro.pw, în loc să cumperi jijiepro.com, dacă ambele sunt libere. Scuzați exemple, dar nu sunt inspirat astăzi. 🙂

Deci, duceți-vă repede și cumpărați câteva domenii .pw, poate mâine veți deveni mai bogați decât Bill Gates. Nu spun că nu se poate scoate profit de pe urma acestor domenii, dar profitul nu este atât de mare încât să se facă atât de multă zarvă pe tema lor.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s