Eu și dentiștii


Am revenit cu un nou articol despre mine, după ce am scris mai mult despre vreme și despre alte probleme, am revenit cu un articol în care vorbesc despre mine, doar de aia e un blog personal, să vorbesc despre tot ce-mi trece prin cap, deci și despre mine.  

Vă voi vorbi despre mine și dentiști, adică stomatologi, persoanele de care-mi este mie cel mai frică. Cabinetul stomatologic, locul de care-mi este frică, deși sunt de acum om în toată în firea, am o teamă asemănătoare unui copil. Povestea pornește din momentul în care eram mic și am fost la dentist și am suferit o operație, nu mai țin minte exact ce, dar știu că m-a durut foarte tare și medicul s-a comportat ca un animal cu mine, deși eram doar un copil. De atunci îmi este frică de orice înseamnă stomatolog, dentist, cabinete de acest fel, să nici nu aud.

Am niște probleme cu dinții în acest moment, deși îi întrețin bine, tot apar probleme și mă simt constrâns într-un fel să mă duc la dentist. Probleme cu cariile nu am, dar încep să îmi apară urme serioase de tartru. Ca să înțelegeți frica mea de dentiști trebuie să vă spun că în acest moment am dinții strâmbi pentru că m-am opus să mi se pună un aparat dentar, nu am acceptat așa ceva și îmi era frică de ceea ce urma să sufăr pentru a mi se pune niște sârmă și niște fiare în gură. Din cauza asta, acum dinții mei arată acum în ultimul hal și am aflat că este prea târziu pentru a li se face ceva. Oricât ar fi încercat părinții mei să mă convingă, chiar m-au dus cu forța o dată, am refuzat și m-am folosit de tot ce-mi stătea în putință pentru a mă opune și, din păcate, mi-a ieșit, acum trebuie să sufăr repercusiunile prostiilor și capriciilor mele. Regret și trebuie să mai îndur și să stau cu dinții așa până voi face rost de destui bani pentru a-i face așa cum vreau eu. În plus, dezinteresul meu are un rol important în asta, nu prea îmi pasă de cum arată dinții mei și nu pun preț prea mare pe dantura mea, deși, în timp, am realizat că este ceva important în unele cazuri.

Săptămânile trecute discutam cu un văr despre dantură și mi-a pomenit de fiul său pe care l-a convins cu greu să-i instaleze un aparat dentar. Spunea că i-a fost greu să găsească o clinică stomatogică care să-i fie pe plac, dar, în fine, la recomandările cuiva a dat de una care i-a instalat fiului său un aparat dentar fără ca acesta să sufere dureri puternice, vorbea de doctoraminov.com, a găsit una care lucrează destul de ieftin și oferă o calitate înaltă a serviciilor. Fiul său e unul care suportă stomatologii și mi-a spus că îi place să poarte aparat dentar și nu îl deranjează deloc, în plus, mi-a spus că instalarea lui nu l-a durut deloc, impresionant pentru mine care am dezvoltat o fobie pentru tot ceea ce ține de stomatologie.

Trecând de la nepotul meu la mine, acum am realizat ce greșeală am făcut și cât mă costă. Îmi pare rău pentru că am respins dentiștii și acum am de suportat consecințele, 🙂

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s