Viitorul României


Nu-mi place să mă lamentez, să nu credeți că acesta este scopul acestui articol, doar spun cum văd eu viitorul României în acest articol. Când spun viitor nu mă refer la parcursul pe care-l va avea în periaoda următoare această țară, nu sunt vizionar, profet sau vărjitor să pot spune cum va fi viitorul țării, mă refer la copiii acestei țări, ei sunt viitorul acestei țări, ei sunt cei care vor lucra și vor contribui la bugetul de stat pentru a plăti bătrânilor pensiile și pentru a le asigura copiilor alocațiile și alte ajutoare pe care nu le mai înșir eu aici, dar pe care le știm cu toții.

Mă miră acești copii, e un paradox, observ că unii copii sunt bine crescuți, educați și foarte inteligenți, învață și știu multe lucruri la o vârstră fragedă pe care mulți dintre adulți nu le știu nici la vârsta senectuții, dar pe de altă parte există alți copii, majoritatea din câte observ, care nu sunt interesați să învețe, sunt șmecheri și de prin clasa a 2a, a 3a încep să dezvolte comportamente delincvente. Această ultimă categorie de copii îmi dă serios de gândit și mă face să mă gândesc la viitorul pe care-l va avea această țară dacă ei vor continua să se „dezvolte” așa. Vom ajunge o țară plină de hoți și criminali, nu că le-am duce lipsa în acest moment, dar cred că aceste cazuri nu vor fi izolate precum sunt în acest moment, cel puțin așa cred eu, deși observ o tendință de înmulțire a infracționalităților, cred că e loc de mai rău, iar acest mari rău îl vom vedea peste vreo 9-10 ani cânt vor crește puștii ăștia mari. Aici se oprește previziunea mea, prefer să nu vorbesc despre asta, mă sperie faptul că acești copii vor fi cei printre care vor crește urmașii mei, dacă vor exista și aceștia din urmă.

2 gânduri despre „Viitorul României

  1. Acești „golănași”, fără să realizeze, își compromit viitorul. Nu mi-aș face griji că trebuie să trăim printre ei: îi va atrage străinătatea și ne curățăm de ei.

    Apreciază

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.