„Sa-nceapa brandingul”


Recent scriam despre noul update Penguin facut algoritmului de cautare Google si ma declaram dezamagit de acesta(vezi aici articolul). Spuneam acolo si ca undeva este o greseala pe care am facut-o si o fac in continuare. Nu mi-a luat mult si nici nu mi-a fost foarte greu sa imi dau seama care este greseala pe care o fac. Totul porneste de la link-uri si sursele din care provin acestea. 

De data asta nu voi vorbi de sursele din care provin link-urile, sa spun ca acelea sunt potrivite si nu cred ca problemele provin din aceasta cauza, problema este la link-uri si, mai exact, la ancorele link-urilor. Am tinut eu o oarecare proportie intre ancorele exact-match si ancorele care par naturale, dar din „foame” am inclinat balanta catre cele exact-match si de acolo incepe totul.

Am zis „OK” si am inceput sa gandesc o strategie prin care sa ma indrept si sa recuperez pierderile suferite in urma acestui update. De cand a fost primul Penguin stiu ca brandingul este solutia recomandata de expertii in SEO, dar am ignorat acest sfat al acestora si am de suferit, din cate se poate observa. Am declarat campanie de branding inceputa. Cu ce sa incep? Nu stiu inca. 😀 Ma documentez si voi face primii pasi pentru a imi „brandui” proiectele. Nu prea am bani sa investesc in branding, am un buget low-low-low cost, dar sper sa ma descurc si asa si sa imi iasa totul conform strategiei pe care am gandit-o.

Gata, am iesit de pe blog. Sa inceapa brandingul! Deocamdata doar ma documentez, actiuni concrete pe mai tarziu. 🙂 Va tin la curent.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s