Intalnire cu un vechi prieten


Astazi, mergand prin oras, m-am intalnit cu un vechi prieten, am fost colegi in clasa generala si mult timp a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Avem aproape un an de cand nu ne-am mai vazut, desi intre timp am tinut discutia prin telefon sau prin Internet, dar trebuie sa spun ca nu vorbim foarte des.

Stiam ca prietenul meu este un mare amator de sporturi si de miscare, dar m-a impresionat cand l-am vazut astazi. S-a apucat sa traga serios de fiare si a reusit sa-si faca niste muschi cum putini au, chiar de merg la sala de cel putin 2 ori pe saptamana. Am avut o mica discutie si mi-a explicat ca s-a apucat sa studieze in domeniul nutritiei, mi-a spus ca face niste cursuri pentru a deveni specialist in nutritie, un fel de consultant nutrionist sau ceva de genul. De cand s-a apucat de aceste studii a inceput si sa lucreze la sala si imbinand acestea doua a reusit sa isi modeleze corpul intr-un mod impresionant. Mi-a povestit cum stau treburile cu miscare, ce suplimente a luat si multe altele. Mi-a spus ca mergea la sala o zi da si una nu timp de un an, timp in care a reusit, asa cum spuneam, sa isi modeleze muschii asa cum a dorit. Nu sunt un mare amator de sport si nu prea ma intereseaza cum arat, dar corpul acestui prieten m-a impresionat si, sincer, nu inteleg aceasta pasiune a multora din zilele noastre de a-si construi si lucra muschii, probabil, din dorinta de a compensa anumite lipsuri la nivel intelectual, altfel nu-mi explic, ar fi putut sa se faca culturisti daca le place atat de mult. Aaa, sa ne intelegem, nu am nimic impotriva miscarii, chiar incurajez lumea sa faca miscare, dar nu inteleg aceasta manie pentru muschi, cat mai mari si cat mai bine definiti.

Din explicatia pe care mi-a dat-o prietenul meu in legatura cu modul in care a reusit sa-si contruiasca muschii, am retinut doar faptul ca a tras de fiare si a folosit suplimente alimentare, restul nu-mi aduc aminte. In ceea ce priveste trasul de fiare, a-ncercat el sa-mi explice, dar folosea un jargon profesional si nu intelegeam nimic, iar in ceea ce priveste suplimentele, mi-a zis ca a folosit Gain Fast si altele carora nu le-am retinut numele, oricum, din spusele lui, restul erau pentru energie si pentru nu mai stiu ce, dar acesta a fost cel mai important pentru progresul sau in ritm alert. Trebuie sa mai spun ca in acest moment nu am o conditie fizica foarte buna si nici nu arat bine, am burta si sunt putin grasut, desi am fost si mai gras de atat, totusi m-am mentinut la o greutate, sa zicem, cat de cat normala pentru inaltimea pe care o am.

Am discutat cu vechiul meu prieten in mare parte a timpului petrecut impreuna despre miscare si despre cum a reusit el sa devina atat de musculos, dar am discutat si depanat si alte lucruri pe care nu le povestesc aici, nu pentru ca ar fi cine stie ce secrete, ci pentru ca nu ar interesa pe nimeni niste banalitati. 🙂

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s