In asteptarea furtunii


Dupa cum probabil stiti, meteorologii au emis astazi dimineata un cod galben de avertizare de inundatii si ploi abundente pentru Moldova. Si eu locuiesc intr-un oras din Moldova si astept furtuna, sunt curios pentru ca meteorologii au anuntat ploi de proportii rar intalnite in Romania. 

Deocamdata nu observ nimic ciudat in ceea ce priveste vremea, desi codul de avertizare a intrat in vigoare de 3 ore si jumatate, doar observ ca e putin innorat si parca tuna undeva peste dealuri, in departare, in rest nimic ciudat.

Sunt obosit, dar sunt intr-un fel nerabdator si nu prea pot sa adorm, de fapt, nici nu prea m-am chinuit prea mult pentru a face acest lucru, dar stiu doar faptul ca sunt aproape de a adormi cu capul pe birou, mai departe trageti voi concluziile, nu e nimic complicat, explicatia acestei stari de oboseala extrema, as putea spune, sunt cateva nopti cu program de somn redus. 🙂

Starea desteptare este completata de una de tensiune, as putea spune un fel de frica in ceea ce priveste vremea, avand in vederea avertizarea si codul galben emis de ANM.

Noapte buna ! Va tin la curent in legatura cu furtuna, care se pare ca intarzie sa apare, desi nu o astept prea fericit. 😀

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s