New phone.


Mi-am luat un nou telefon, dupa povestile pe care vi le-am spus cu telefonul pe care l-am stricat si toate ghinioanele pe care le-am avut, m-am hotarat sa aloc niste bani cumpararii unui telefon, si in fine am gasit unul potrivit.Am ales sa imi iau un Nokia C6-01, un telefon pe care l-am considerat potrivit bugetului, preferintelor si cerintelor mele. Nu l-am cumparat de nou, am preferat sa studiez mai multe site-uri de anunturi timp de mai multe saptamani pentru a gasi o oferta buna. Dupa vreo 2 saptamani am dat de un C6-01 la un pret destul de bun, dar nu arata prea bine. Accesoriile telefonului sunt noi, nefolosite si a venit la pachet cu un card de 8 Gb, destul de bine, as spune.

Trebuie sa va mai zic ca mi-am incalcat un angajament pe care mi-l luasem in momentul in care mi s-a stricat celalalt telefon cu touchscreen, am spus ca nu imi voi cumpara niciodata un alt telefon cu touchscreen, dar se pare ca am dat de unul care sa-mi placa si l-am cumparat.

Imi place in special camera telefonului, de 8 megapixeli si sistemul de operare care este unul autonom Nokia, Nokia Belle, parca, nu sunt un fan Android, nu prea-mi place Android-ul, desi sistemul de operare al acestui telefon seamana mult cu un Android, nu e un Android. Se misca binisor, cel putin pentru inceput, pe mai tarziu vedem. 🙂 Sper sa nu ma dezamageasca si asta.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s