Modernizari, renovari, pompa wc cu tocator etc.


Saptamana trecuta m-au chemat niste rude sa vin sa le ajut la niste lucrari de modernizare pe care si le fac. Vor sa construiasca un fel de anexa a casei si sa renoveze intreaga casa.

Mi-au spus ca strang banii pentru modernizarea si renovarea casei de 10 ani si ca, in sfarsit, dupa atat timp au reusit sa adune destui bani pentru a-si transforma casa asa cum vor ei. Printre modificarile pe care doresc sa le faca, asa cum spuneam, se numara si modernizarea toaletelor si bailor din casa. Doresc sa monteze pentru toatelete si bai pompa wc cu tocator despre care va voi spune mai tarziu. Imi ziceau ca locuiesc intr-o zona destul de izolata, cu un peisaj foarte frumos, dar zona nu are canalizare si nici sistem de apa curenta. Pentru canalizare au apelat cu mult timp in urma la o firma specializata care le-a construit o fosa in care sa se scurga apa reziduala, iar pentru a avea apa intotdeauna, au apelat la aceeasi firma pentru a construi o fantana si si-au montat o pompa pentru a dispune de apa in orice moment. Au hotarat ca este timpul sa modernizeze si pompa pe care o folosesc pentru a scoate apa din fantana, sa curete fantana si sa faca niste modificari fosei, nu am inteles exact ce doresc sa faca, sa o mareasca si sa mai adauge unele lucruri despre care va pot spune ce sunt si ce rol au acolo. Sunt putin impresionat de cat de greu este sa faci toate acestea din cauza lipsei canalizarii si apei curente.

Unchiul mi-a povestit ca modernizarea pe care o are in plan include si montarea a o pompa wc tocator, asa cum va spuneam mai sus. Nu am inteles exact cum functioneaza aceasta pompa, dar din explicatia unchiului si a specialistilor care lucrau la renovarea si modernizarea casei, implicat montarea pompei cu tocator, si am inteles ca este necesara pentru ca sa nu se infunde si pentru a elimina riscul de infundare a tevilor cu diverse obiecte sau materiale dure.

Imi place foarte mult zona in care locuiesc rudele mele si am mers acolo nu neaparat pentru a-i ajuta la munca, dar mai ales pentru a sta in acea zona cu un aer rece si curat intotdeauna. In mijlocul verii, cand in oras la soare sunt 50 de grade Celsius, acolo e racoare si cu greu sunt de abia 30 de grade. E o zona de munte cu un peisaj superb pe care o vizitez de cateva ori pe an. Ca sa va dau detalii si despre zona in care locuiesc rudele mele, e o zona montana din Bucovina, in apropierea principalelor manastiri din Moldova, dar nu este aproape de vreun drum circulat, dar pentru a ajunge acolo este un drum destul de accesibil, atat vara, cat si iarna. Ma bucur ca am fost acolo si i-am ajutat pe ai mei, m-am relaxat si am mai si aflat informatii despre cea mai ieftina pompa WC cu tocator si despre fose despre care care nu stiam nimic pana atunci.

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s