Despre curatenie


Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au fost preocupati de curatenia locului in care isi desfasoara activitatile zilnice. Ulterior, o data cu dezvoltarea tehnologiei, s-au dezvoltat diferite tehnici de a realiza aceasta activitate.

Serviciile de curatenie au devenit foarte cautate in vremurile in care traim. Se spune ca suntem in secolul vitezei, secol in care timpul este foarte important pentru fiecare din noi. In momentul in care aproape tot timpul de care dispunem il alocam serviciului si familiei, ne ramane foarte putin timp pentru treburile casnice cum ar fi curatenia. „Curatenia este mama sanatatii” spune un vechi proverb, nu doar a sanatatii oamenilor ci a planetei intregi. Institutiile, persoanele fizice si juridice prefera serviciile profesionale de curatenie oferite de firmele axate pe acest domeniu.

Cleanzone activeaza in domeniul curateniei din anul 2004, facand fata diverselor provocari oferite de clienti. Am oferit servicii de curatenie variate, de exemplu acestea au fost adresate cladirilor de birouri, spatiilor comerciale, institutiilor, depozitelor de marfa si nu in ultimul rand caselor particulare. Seriozitatea si garantia oferita pentru serviciile prestate ne recomanda si asigura situarea noastra in topul firmelor de curatenie din Cluj. In cazul in care dumneavoastra nu sunteti multumiti de serviciile oferite, repetam operatiunile de curatenie, fara nici un cost suplimentar, pana in momentul in care veti fi complet multumiti.

Efectuam servicii profesionale de curatenie utilizand aparatura de ultima generatie, certificate si verificate. Tehnologia este foarte importanta si in domeniul acesta, crescand calitatea serviciilor. Aparatura folosita respecta normele europene in vigoare, fiind in acelasi timp non-toxice. Pregatirea si instruirea personalului privind utilizarea tehnologiilor moderne folosite, asigura imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite. Preturile oferite de firma noastra sunt foarte avantajoase, rezultand un raport pret/calitate foarte bun.

Avantajul nostru este ca ne adaptam programului clientului, fara a afecta activitatea zilnica a acestuia. Prin urmare, apelati cu incredere la serviciile noastre si nu in ultimul rand urati-ne „Spor la curatenie!”.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s