Politețe-ntru politicărie


Probabil ați auzit de scandalul stârnit de cuvintele domnului prim-ministru, Ponta, când i s-a adresat doamnei ministru Doina cu „pronumele popular de politețe” „”. Mi se pare jenant să văd un om de la un astfel de nivel adresându-se unei femei astfel.

Nimeni nu recunoaște nimic, nici doamna Doina nu l-a acuzat de nimic pe Ponta, al treilea politruc nu a făcut prea multe declarații în care, oricum, a spus că Ponta nu ar fi zis așa ceva niciodată, păi, nu e cumva periculos să recunoști un adevăr despre șeful tău? Ți-o fi teamă că te concediază? 🙂 Nu-i nimic, înregistrarea video ne dovedește că Ponta a spus asta. Culmea, deja au început să apară scenarii care spun că filmarea este trucată și că Ponta ar fi spus „mă”, nu „fă”.

Prostii, domnule, prostii. Ai spus asta, asumă-ți-o. Aș crede că a fost doar o trucare dacă celelalte cuvinte ar fi fost altele, dar și acestea dovedesc o lipsă de respect și un umor misogin: „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de niște inundații?”.

 

Fă, Doina! (Sursa: Fb.com/fadoina)

Fă, Doina! (Sursa: Fb.com/fadoina)

N-ai ce-i cere, adresare de prim-ministru. Înc-o dată ne-a dovedit ce poate clasa politică românească. Unul dintre primii oameni din statul român se adresează jignitor unei femei. Ce-i greșit? E total în regulă, de ce ne-am răzvrăti? România e aproape la fel de misogină ca Arabia, nu? În România femeile n-au drepturi, dacă mă gândesc bine, animalele au mai multe drepturi decât ele. De ce nu i te-ai adresa unei femei cu „fă”? Pân-la urmă, în Moldova-i ceva normal, urmează câțiva pumni și picioare.

 

Ce să vă zic, domnule prim ministru, sunteți un exemplu pentru mine, iar când voi fi mare vreau să fiu la fel de prost și needucat ca dumneavostră.

 

Semnat,

Un Tânăr Român.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s