Sunt femeie. De ce sunt tratată ca un obiect?


„Sunt femeie și am și eu o întrebare care mă bântuie zi de zi: de ce bărbatul mă tratează ca pe un obiect?” Multe femei își pun această întrebare și cred că a devenit o problemă pregnantă a zilelor noastre.  Nu îmi este greu să înțeleg această întrebare și să îi dau un răspuns pentru că fiind bărbat îmi este ușor să îmi spun punctul de vedere și dezvolt câteva argumente despre asta, dar mai greu este să fac în așa fel încât răspunsul meu să fie înțeles de femei.

În acest articol nu voi menaja pe nimeni, nici femei, nici bărbați, îmi voi spune punctul de vedere în mod direct, nu voi încerca să îl nuanțez în niciun pentru că, deși sunt bărbat, încerc să răspund femeilor în mod direct și să le lămuresc de ce sunt tratate de bărbați ca bunuri, obiecte, materiale necesare doar pentru satisfacerea nevoilor sexuale.

 

Puțini bărbați mai apreciază femeile la adevărata lor valoare, puțini dintre ei mai apreciază feminitatea, șarmul feminin și calitățile feminine. E drept, sunt și puține femei care să le mai aibă, dar cu puțină muncă le poți descoperi, dar, bineînțeles, nu e nimeni interesat să facă așa ceva pentru că o femeie care are toate aceste calități se lasă dusă mai greu în pat și nu cedează primei cereri.

 

Ce așteaptă bărbații de la femei?

Bărbații de astăzi tratează femeile doar ca pe un mijloc de satisfacere a plăcerilor sexuale, nimic mai mult de atât. Unii le răsplătesc material pentru asta, alții abuzează de naivitatea lor și de încrederea pe care le-o oferă și profită de fiecare dată când acestea-și deschid cracii și se rezumă doar la asta, nu au nevoie de discuții, nu prețuiesc relația psihică pe care o stabilești cu persoana de lângă, important este să se realizeze copulația, altceva nu contează. Trist este că generalizările sunt justificate în aceste cazuri. Puțini bărbați mai caută femei și le tratează ca pe niște femei, aproape toți caută femele și vor doar experiențe sexuale, nimic mai mult. Nu pot trece de aspectul corporal al femeii și nu știu să vadă și să aprecieze calitățile interioare ale femeilor. Femele, femele, femele.

 

Cine este de vină pentru aceasta?

Avem tendința de a da vina pe bărbați. E adevărat, îs niște dobitoci pentru că sunt doar în căutarea plăcerii și văd în femei doar un mijloc de satisfacere a acestora, nimic altceva.

 

Vina vă aparține vouă, femeilor! Te-ai gândit vreodată la modul cum te îmbraci și ce efect produce îmbrăcămintea în mintea bărbaților. Nu te gândești că îmbrăcându-te provocator stârnești instinctele sexuale în bărbați și nu faci altceva decât să te vadă ca pe o gonflabilă? Care e diferența dintre tine, îmbrăcată frumos, ți se vede tot ce ți-a dăruit mama natură atât în partea față-sus, cât și în partea de jos, față și spate. Țâțe, organ genital, cur, tot, tot, tot. Deja te văd dezbrăcată și nu știu ce poziție te doresc. Asta au în cap când te scot la întâlniri și când vorbesc cu tine. Oricând, oriunde, ești obiect și e vina ta, lucrează-ți feminitatea și încearcă să vezi cum se comportă o femeie deșteaptă.  Citește și caută-ți modele.  Vezi cum se comportă o femei și reglează-ți comportamentul, fă-te femeie și niciodată să nu cazi în plasa femelității.  Ai o demnitate și trebuie să știi să ți-o valorifici și să ți-o păstrezi.  Nimeni nu vrea să fii deșteaptă, toți te vor goală și te vor în patul lor.

 

Deșteaptă-te! Fii femeie, nu femelă! Răspunde cu „NU” boilor care te văd femelă, oricât de mare ar fi miza. Ești femeie!

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s