Bloggeri acuzați de pișcotăreală


Mereu auzim de la marii Alisteri că nu au ei ce vorbi cu bloggeri mici, pișcotari de meserie, care scriu pe blog pentru un cadou din partea nu știu cărei agenții. Nu am mai scris de mult în schimbul a ceva, scriu gratuit ca un sclav pe acest blog, pur și simplu nu am mai vrut nimic de la nimeni, dar îi înțeleg pe cei care scriu pentru pișcoturi.Nu oricine poate colabora pe mii de euro cu agenții de publicitate și de PR. Ceea ce e și mai caraghios când vorbesc Alisterii despre pișcotari și fac mișto de ei este că și ei au fost odată așa, dar au uitat. Au început și ei de undeva, nu au avut dintotdeauna bani și au fost, cu siguranță, momente în care s-au vândut pe bani puțini.

Nu oricine are bani să își întrețină blogul sau uneori nu merită să aloci bani din bugetul personal pentru întreținerea blogului, oricât ai investi, la un moment dat succesul întârzie să apară și te cam lași lehamite și chiar nu mai ai bani de investit, e de ajuns că ai acordat o mulțime de timp blogului. Atunci, singura soluție rămâne pișcotăreala, e singura șansă de a face bani din blog și de a echilibra balanța financiară.

Totuși, trebuie să recunoaștem, unii uită menirea blogului și cam o dau din pișcotăreală în pișcotăreală, fără a mai scrie articole serioase. Atunci, da, e condamnabil, dar nu trebuie să râdem de oricine scrie pentru că primește un pișcot.

 

Și Alisterii primesc pișcoturi, mult mai consistente, dar de puține ori recunosc, ei preferă să râdă de ăi’  mici care scriu pentru o pereche de pantofi, un tricou sau un set de nu știu ce.

 

Hai să nu mai râdem, să nu îi mai acuzăm pe bloggerii mici de pișcotăreală și să ne vedem de treaba noastră!

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s