Fără PageRank update


A trecut jumătate de an și Google nu a mai făcut niciun PageRank update. Toată lumea se aștepta ca până în aprilie, cel mai târziu, Google să mai facă un PageRank update, dar după cel făcut în 6 decembrie 2013 nu s-a mai făcut niciun update.

Pe Internet toți se întreabă dacă PageRank-ul este mort sau dacă Google încearcă să dea uitări noțiunea de „PageRank”, nemaifăcând update-uri, nimeni nu va mai fi interesat de PR și toată lumea va uita repede de el.

Se pare că nimeni nu a uitat de el, încă e luat în considerație de mulți, dar cu fiecare zi trecută mirarea lor crește când văd că un PageRank update întârzie… așteaptă… așteaptă și… așteaptă, dar… nimic. Imediat se fac 8 luni de când nu s-a mai făcut PageRank update.

Încă așteptăm, dar e cam clar că Google a niște planuri cu PR-ul, dar nu le-a împărtășit nimănui. O regândire, rebranduire a PageRank-ului este posibilă, dar o „moarte a PageRank-ului” este aproape imposibilă. Este conceptul folosit la construcția motorului Google de către Serghei Brin & compania, așa că ar distruge un punct important din istoria lor, iar așa ceva aduce pierderi de imagine pentru o companie cu o asemenea cotă de piață și reputație.

Nu speculez, dar un PageRank update tot va fi, mai devreme sau mai târziu, dar va fi. Sunt sigur de asta.

Încă așteptăm. 🙂

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s