Inundațiile și românii


Mă minunez citind și urmărind reportaje cu sinistrații. Toți se plâng că au fost inundați, dar pe puțini îi văd lucrând cot la cot cu jandarmii sau pompierii, „ce mama naibii că îs plătiți pentru asta?”. E jenant să îi vezi pe ăia că beau în bar și se plâng că apa le-a luat casa, dar spuneau asta alături de prietenii de bere și lângă ritualica bere, fără ea nu se poate. În acest timp jandarmii și pompierii lucrează și le scot dobitocilor apa din case.

Nu e prima dată că văd așa ceva, mai mereu se găsesc oameni care să frece menta și să bea în timp ce alții lucrează pentru ei, cică îi ajută. În iarnă la fel, așteptau ca jandarmii să dea la lopată, în timp ce ei își beau „ceaiul” în baruri, ei așteaptă ajutor, nu fac nimic, cine le-a dat zăpada, ei nu au nicio vină, să vină președintele, să vină Udrea, să vină Ponta, să vină Becali, să ne scoată din zăpadă, să ne scoată din apă.

Să vedeți că statul trebuie să facă baraje, el e de vină că nu face diguri ca lumea și că nu ne dă nisip, oricum se trezesc unii să îl fure că trebuie să câștige și ei ceva, dacă nu le dă statul își iau singuri.

În ce țară trăim, oameni buni?

Mai trebuie să ne mirăm de ce șomajul e atât de mare în unele locuri? Nu, deloc. Ar trebui să ne mai întrebăm de ce ne aflăm unde ne aflăm și de ce suntem conduși de niște retarzi? Pentru că alegătorii sunt retarzi și oameni ca cei din reportajul de mai jos mai au drept de vot. Statul să le dea.

Vedeți videoclipul despre care vorbesc AICI. În câteva ore intră în vigoare avertizare cod ROȘU și ei stau în bar, nu au probleme. Autoritățiel să facă, ei așteaptă. Așa ceva oricum nu a mai fost pe la ei. Diguri și baraje să le facă statul.(e un reportaj realizat de Antena 3)

De lichele de astea nu mi-e milă. Aș putea spune, fără să fiu răutăcios, că își merită soarta.

Ăștia îs oamenii crescuți de comunism, ăsta e omul comunist.

 

Sau… sunt ei românii autentici? Oare așa îs românii?

 

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s