Lupii moraliști


Dau de lupi moraliști din ce în ce mai des. Vând lucruri și îți vorbesc despre idealuri, nu au realizat nimic în viața lor. Îți vând rețeta slăbitului, dar ei sunt grași. Îți vând rețeta succesului, dar ei sunt niște dobitoci care nici nu pot defini succesul, nu să îl atingă.

Îți vorbesc despre cum să te îmbogățești în nu știu câți pași simpli, dar ei ori sunt niște pârliți ori s-au născut bogați.

Îți vând lecții despre cum să înveți mai repede și mai bine, dar ei  nu au învățat în viața lor. Exemplele pot continua, cred că v-ați dat seama de cine și despre ce vorbesc, ei sunt lupii moraliști.

De lupi moraliști dăm la tot pasul, ei sunt cei care te învață chestii pe care ei nu le-au putut realiza niciodată, ei sunt experți în toate și știu totul despre nimic, dar nu știu să vorbească sau să scrie bine.

Ei sunt cei care îți dau lecții de viață, dar dacă le verifici trecutul s-ar putea să rămâi uimit, s-ar putea să scrii o telenovelă și să îți completezi lista cu cei mai proști oameni pe care i-ai întâlnit și îți poți completa și lista cu exemple negative, în timp ce ei îți predau lecții pozitive și se dau cei mai rotunzi, fără a face referire la trecutul lor tumultos, din care, culmea!, nu au învățat nimic.

Ei sunt lupii moraliști. Ei sunt cei care ne vând minciuni, iar noi le primim fără niciun semn de respingere.

Oare cine-s proștii?

Ei fac un ban vânzând idealuri, minciuni, povești, iar noi cumpărăm. Cum era aia, prost e ăla care cumpără, nu ăla care… ce? 😀

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s