Indecența online


O nouă modă își face loc pe Facebook: prostituția online, o formă de prostituție virtuală, o prostituție gratuită, dar al naibii de costisitoare pentru cei care o practică. E vorba de persoanele care își afișează părțile intime pe Facebook sau alte rețele sociale.„Deh, cu ce mă încurcă o poză în care sunt goală? Îmi aduce mai multe likeuri decât ia orice pisică de pe Facebook!”

Da. Așa e, îți va aduce likeuri, dar îți aduce prejudicii de imagine pe viitor. O poză de acest fel te poate costa mult, foarte mult în viitor. Te duci la o angajare și îți cer linkul profilului de Facebook, îl dai și angajatorul vede cam cum faci tu prostituție online, fără să fii plătită. Dacă nu e interesat de acele părți la tine, nu te va accepta.

 

Am auzit femei deștepte care refuză să posteze pe rețelele sociale poze cu ele în costum de baie, spun că e formă nedemnă de afișare în public, pe plajă e admisă, dar dacă ai un minim de decență nu arunci poze cu tine goală pe Internet. Nu toată lumea gândește așa, majoritatea practică această formă de prostituție online fără să se gândească că acele poze sexy sau cum le spun ele, le fac mai mult rău decât bine, pe lângă multele complimente venite din partea masculilor, ele pierd teritoriu în fața fetelor inteligente. Ești bună doar cât timp frumoasă, când s-a dus frumusețea te usuci precum o floare, iar nimeni nu va mai fi interesat de tine, oricâte poze ai pune, în orice poziția sau ipostază ai fi, ți-ai irosit în trecut timpul cu prostii și regreți.

 

Poate exagerez numind-o prostituție, mai bine ar fi să îi spunem indecență, e cam urât să spun asta, dar multă lume ar trebui să tragă serios niște concluzii despre persoanele care sunt în stare să posteze poze cu ele aproape goale pentru câteva aprecieri venite din partea cine știe cui. Nu numai că nu e normal să faci asta, nu e decent să faci așa ceva, dar acest lucru poate spune multe lucruri despre tine și despre ce ești în stare în anumite situații. Nu știu dacă știi asta sau dacă ți-a trecut prin cap vreodată să ascunzi ceva, precum o anumită parte a ta. Dacă ești în goană după aprecieri, nici nu mai îndrăznesc să te întreb ce poze ai postat pe Facebook sau pe Instagram în ultima perioadă, știu deja.

 

Indecența-i la ea acasă.

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s