Facebook interzice cerșitul de like-uri


După atât timp în care am văzut shareuite pe Facebook o mulțime de articole care te obligau să dai like pentru a vedea conținutul, ba „din cauza unor restructurări”, ba „pentru a aprecia munca lor”, ba „pentru a arăta că ai peste 18 ani”.
Cei de la Facebook au anunțat că din 5 noiembrie 2014 vor bana toate siteurile care te obligă să dai like sau share pentru a accesa un anumit conținut.

De asemeni, țintă a acestei noi reglementări impuse de Facebook sunt și a aplicațiile care te obligă să dai like pentru a avea aacces la anumite funcții ale sale.

 

Siteurile care nu vor renunța la acele social lockere vor fi banate, după cum a declarat Mark Zuckerberg pentru mai multe publicații internaționale despre tehnologie.

 

Este o măsură absolut normală și așteptată de mult timp. Până în noiembrie mulți vor trage pentru a câștiga cât mai multe likeuri, pentur că urmează un timp de „secetă”, dar acesta nu este sfârșitul luptei cu spammerii. Ei vor căuta noi modalități prin care să obțină likeuri, iar dacă nu vor elabora noi modalități, vor face în așa fel încât să scape repede de banul pe care spune Facebook că îl dă celor care folosesc sisteme social locker.

 

Abia aștept să îi spammeri cum își vor bate capul pentru a mai câștiga un like. Cu siguranță vor mai scoate ceva, sunt inovativi și niciodată obosiți.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s