Găleata cu… fraieri


Ice Bucket Challenge a fost începutul unei dezmățări totale în social media. Nu exiști dacă nu ai fost provocat de către prietenii tăi la Ice Bucket Challenge.Vedete, politicieni, oameni simpli, boschetari, cu toții au participat la Ice Bucket Challenge. Puțini  au înțeles valoarea și importanța acestei campanii. Majoritatea au participat la provocare fără să doneze, doar pentru a primi like-uri, share-uri și retweet-uri.

Vedetisme ieftine.

 

Nu era de ajuns că această campanie de strângere de fonduri, Ice Bucket Challenge, a fost transformată într-o monstruozitate hilară de unii, că au început să modifice ideea și să o transforme în ce vor ei.

Neinspirați, oamenii au pornit noi lepșe în social media. Toate în stilul Ice Bucket Challenge. De această dată nimeni nu donează nimic, doar este obligat să numească 10 lucruri fundamentale, care l-au marcat, care i-au influențat dezvoltarea. Printre lucrurile de care vă ziceam se numără cărțile. Găleata cu cărți a fost prima, apoi au urmat alte nebunii, precum filmele. Găleata cu filme, aceeași Mărie cu altă pălărie. Apoi au urmat… manelele, da! Găleata cu manele. Am trăit s-o văd și pe asta! Marii oameni de cultură din online au dezvoltat Ice Bucket Challenge, au șlefuit, au transformat, au mai modificat ceva pe ici, pe colo, și a rezultat găleata cu manele. Ca răspuns, rockerii și hipsterii au început și ei. Găleata cu trupe preferate, găleata cu piese prefate și așa mai departe.

 

Bă, dragilor! Nu vă pot spune decât că sunteți o găleată. Ați participat cu toții la provocări caraghioase, acum ați intrat cu toții într-o găleată! Și știți care-i găleata aia? Găleata cu fraieri. Și nu sunteți doar zece, sunteți sute, mii, zecii de mii, poate sute de mii.

Nu te strâmba acum. Da, poți muri fericit de acum, faci parte din găleata cu fraieri.

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s