Oamenii deștepți nu au loc de jegul partidelor


Un ziar online a dat astăzi o veste proastă pentru cei care urmăresc emisiunea Biziday de pe TVR, prezentată de Moise Guran, aceasta din toamnă nu va mai fi difuzată la TVR, pur și simplu nu a mai avut loc în grilă.

Biziday e singura emisiune economică pe care o urmăresc. E singura emisiune pe care o urmăresc, în rest consider conținutul difuzat de televiziunile românești îl consider irelevant și poluat ori de idei politice ori de fraieri îndoctrinați care nu știu nimic, sfertodocți.

Moise Guran e un tip acid, tocmai de aceea Biziday are soarta… pe care o are. Omul nu are preferințe, de fapt, are, dar atunci când politicianul pe care-l preferă sau simpatizează greșește îl taxează. De asta în apreciez pe Moise și de asta îi urmăresc emisiunea. De fapt, dacă știrea se confirmă, îl urmăream.

În plus, abilitățile lui Moise Guran în domeniul economic mi se par extrem de bune, reușește foarte ușor să tranforme cifrele și limbajul de lemn în ceva ce poate fi înțeles de oricine. Fie că se folosește de Aristu` Vasile, fie că încearcă să explice de mai multe ori, niciodată nu te lasă să nu înțelegi o problemă, atât insistă până când se face înțeles și își prezintă punctul de vedere.

Marea lui greșeală a fost că s-a luat de partide. Nu e nicio greșeală, ceea ce a făcut el este normal și acesta este scopul jurnaliștilor în societate, cu atât mai mult cu cât el este unul dintre cei mai buni și are un public destul de mare. De aceea el este o amenințare pentru jegoșii din partide și s-ar putea să le strice planurile pe care aceștia le aveau cu gălețile, pixurile și sacoșele cu care vreau să cucerească conducerea României.

Moise Guran – un om deștept eliminat de către sistem. Mulțumim, jegoși de politicieni!

De Moise nu scăpați, cu siguranță! Sper ca lupta lui să continue la o altă televiziune, dacă nu să își continue emisiunile doar pe Internet. Și aceasta este o soluție. 🙂

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s