Declar sesiune de circ începută.


Mici semne de campanie electorală apar prin unele locuri. Declar sesiune de circ începută. Vom admira maimuțe certându-se și dând declarații opuse în ziare și pe la TV.

Maimuțele le vom vedea defilând în cadrul unor circuri controlate, la care se adună publicul (plătit) și fascinat de către granzii elefanți, care sunt, de fapt, niște maimuțe păduchioase.

 

Circul Maimuțelor Păduchioase își va face reclamă peste tot, pe străzi, în cutiile poștale, în orașe, în sate, în peșteri, în grote, în morminte (morții sunt un target special, votul unei fantome sau a unui strigoi valorează cât al unui sat întreg, așa se duce vorba-n popor). Reclamele circului vor fi însoțite de mici teasere și mite, astfel încât lumea să fie atrasă și să nu descopere prea curând că maimuțele chiar au păduchi și nu este doar o glumă.

 

Sesiunea de circ a început, dar se zice că vor fi două mari spectacole, posibil doar unul dacă vreo maimuțică își adună destul public și reușește să îi convingă că are doar vreo 2-3 păduchi. Dacă nu reușește nimeni să dovedească că nu-i păduchios, vor rămâne doar 2 maimuțe, iar publicul va avea timp o săptămână să se gândească și să se răzgândească, apoi au dreptul să aleagă (în urma ultimului spectacol) maimuța cea mai păduchioasă sau cea mai puțin păduchioasă, depinde de preferințele fiecăruia.

 

Problema este că maimuțele păduchioase vor răspândi păduchi și în rândul publicului timp de încă 5 ani. Aveți grijă ce maimuță și ce fel de păduchi vă doriți… s-ar putea să nu scăpați curând de ei. 🙂

Reclame

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s