Gagici, mai uitați-vă și la muritori


Am ajuns într-o perioadă în care membrii societății sunt conduși de instincte. Nu mai există nici cea mai mică urmă de raționalitate, chiar dacă vorbim de alegerea ciocolatei preferate sau a partenerului de viață.

Dacă până acum au mai existat și femei care își căutau partenerii în funcție de anumite standarde, nu neapărat fizice sau financiare, acum s-a ajuns ca acestea două, deja numite, să ghideze în totalitate alegerea viitorului partener.

În natură se știe bine, cel mai puternic, cel mai fertil mascul are cele mai multe partenere. Dacă stăm și ne uităm în jur, nu suntem deloc departe de așa ceva.

Ilar este că această pervertire de care vorbim are și efecte „adverse”, să nu ne mirăm de ce vedem tot mai multe divorțuri, tot mai multe cazuri de femei abuzate, maltrate sau de crime și suiciduri. Toate vin la pachet, bunăstarea „dobândită”, arivismul bine mascat costă.

Gagici, mai uitați-vă și la muritori, nu aspirați doar la zei care vă pot oferi cadouri scumpe și vă pot plimba pân’ unde vreț’ voi cu Bemveurile lor tunate. Mai târziu să nu vă plângeți că destinul v-a jucat feste și că v-ați f***t viața, a fost doar alegerea voastră, nu v-a obligat nimeni.

Aaa, v-a plăcut când vă drăgălășea și vă promitea că vă va ridica la rang de zeiță dacă-i veți oferi tot ce dorește și veți face tot ce vrea el.

Mno, asta e, s-a plictisit de voi și v-a degradat, urmează ca altcineva să-i cadă-n plasă nemuritorului, în timp ce voi rămâneți de proaste.

Asta e, gagici, mai uitați-vă și la muritori.

Anunțuri

Dreptul tău la replică. Liber și garantat. Mă poți contrazice, îmi place să mi se demonstreze că greșesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s